La delegada del Govern assisteix a la celebració del XXVII aniversari del Projecte Home Balears

*Palmer, deixant el seu missatge de suport a l'organització

28/08/2014

La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer Tous, ha assistit aquesta tarda a el acte de celebració del XXVII aniversari del Projecte Home Balears, que s'ha celebrat a la seu central de l'organització al barri de la Vileta, a Palma.

De la mà del seu president, Tomeu Català, Projecte Home ha celebrat els seus 27 anys de vida amb una actuació del grup d'havaneres Sotavent, seguit de testimoniatges de familiars i exusuarios de la longeva organització. Després d'unes commovedores paraules que han explicat què significa Projecte Home per a ells, els usuaris d'ÍTACA han realitzat diverses actuacions. L'emoció i alegria entre els assistents ha estat generalitzada i així s'ha reflectit en les cares de pares, mares i germans d'aquells que han passat o àdhuc estan en Projecte Home.

A més de Palmer, l'acte ha comptat amb la presència del president del Govern, José Ramón Bauzá; la presidenta del Parlament balear, Marga Durán; i l'alcalde de Palma, Mateo Isern, entre les principals autoritats.