La Guàrdia Civil desmantella un grup organitzat que distribuïa droga en localitats del Llevant mallorquí

La Guàrdia Civil es porta detingut a un dels implicats

29/08/2014

Detinguts els quatre integrants de la banda en la fase d'explotació de la 'Operación CARIBE' / Confiscats 179 grs. de cocaïna, 12.000€, joies i dos vehicles


La Guàrdia Civil ha detingut a quatre persones de nacionalitats espanyola i dominicana com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues).

La recerca que s'ha perllongat durant sis mesos s'ha realitzat en el marc de 'Operació CARIB’, en la qual es va constatar que hi havia un important grup organitzat que es dedicava a la distribució de cocaïna en les localitats de Cala Millor i Sa Coma de Sant Llorenç.

Mitjançant les gestions per a la identificació dels presumptes traficants, es va poder esbrinar que els mateixos venien la droga, a la seva casa, a clients de locals d'oci nocturn d'aquestes localitats i fins i tot la “servien” a domicili. Contactaven amb els consumidors per telèfon i els portaven la droga al punt de trobada convinguda, utilitzant els seus vehicles per a això.

S'ha registrat un domicili en la localitat de Cala Millor, on s'ha intervingut 179 grs. de cocaïna, 12.000 € en efectiu, joies rebudes a canvi d'estupefaents per valor de 4.000 €, aparells electrònics aconseguits de la mateixa manera valorats en 3.000 € i dos vehicles que eren els usats per a la distribució de la cocaïna.

Amb aquestes detencions es dóna per desmantellat un grup organitzat i molt actiu que distribuïa cocaïna en les localitats de Cala Millor i Sa Coma de Sant Llorenç.