La Guàrdia Civil deté a tres homes que formaven una banda molt activa per cometre robatoris a la zona Alcúdia

01/09/2014

Esclarits 22 delictes i 6 faltes de robatori i furts en habitacions d'un complex hoteler / Entre els tres principals detinguts sumen més de dos-cents antecedents policials per delictes contra el patrimoni


La Guàrdia Civil ha culminat una recerca per la comissió de robatoris i furts en habitacions d'un complex d'Alcúdia, amb la detenció de tres delinqüents molt actius.

Amb la detenció d'un menor d'edat a primers d'agost, en la qual es va recuperar un telèfon mòbil d'última generació sostret, es va iniciar la recerca amb la finalitat d'identificar als membres del grup que es dedicava a cometre els il·lícits, doncs se sospitava per part dels investigadors que es tractava de diverses persones.

Després de rastreig del terminal recuperat i altres recerques, es va procedir a la detenció de dues persones entre els dies 6 i 20 d'agost, considerats presumptes autors dels delictes, aconseguint esclarir 22 delictes i 6 faltes per robatoris i furts en habitacions del complex hoteler. M. D., de 34 anys d'edat, i R. C. R., de 41 anys.

Durant una vigilància específica de la zona més afectada pels robatoris, es va detenir in fraganti a un tercer component de la banda, de nacionalitat algeriana, S. S., de 65 anys d'edat.

Els tres detinguts compten amb ampli historial delictiu en delictes contra el patrimoni, acumulant més de dos-cents antecedents policials. Tots ells desplaçats de les localitats de Palma i Inca per cometre els delictes i intentar sostreure's del control policial, afegint la dificultat en la seva localització, per no tenir domicili coneguts i moure's en entorns marginals d'Inca i la capital.