La Policia Local de Sant Antoni i la Guàrdia Civil desmantellen un punt actiu de venda de drogues en aquest municipi

Efectes recuperats després de l'operació

01/09/2014

Confiscats 48 ‘bellotas’ d'hachis, 210 grs. de ‘marihuana’ i 8 grs. de metanfetamina tot disposat per a la seva distribució i venda


La Guàrdia Civil i la Policia Local del municipi de Sant Antoni de Portmany han detingut a un home d'origen marroquí com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Els agents van procedir a la detenció de A.A de 34 anys d'edat, en ser-li localitzades en el seu habitatge un total de 48 'bellotas' d'hachis disposades per a la seva venda les quals van llançar un pes total de 240 grs. Els agents també es van confiscar d'un total de 210 gr de marihuana també disposat per a la seva venda i 8 grs. de metanfetamina, igual que diversos útils pel pesaje i la distribució de les substancies estupefaents.

Durant el registre domiciliari els agents es van confiscar també de diversos objectes que poguessin procedir d'alguns robatoris comesos a la illa d'Eivissa, entre ells es troben càmeres de fotos, telèfons mòbils, ulleres de sol de conegudes marques i diverses joies. Aquests objectes confiscats es troben ara sent analitzats pels agents per determinar la seva procedència i així poder retornar-los als seus legítims propietaris.

Amb aquesta detenció, que es va produir en un carrer cèntric del municipi i propera a la zona d'oci del West End, els agents donen per desarticulat un important punt de venda de substàncies estupefaents entre joves turistes i residents del municipi.

Com en molts altres casos la col·laboració ciutadana ha estat determinant per al desenvolupament d'aquest operatiu i així poder desarticular aquest punt de venda.