La delegada del Govern assisteix al relleu del comandament a l'Aquarterament Aeri del Puig Major

Palmer, al costat de la resta d'autoritats, durant el relleu militar

03/09/2014

El comandant Francisco Javier Carrascosa ha pres possessió del càrrec en substitució del capità Edelmiro García Salazar


La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer Tous, ha assistit aquest matí al relleu en el comandament de l'Aquarterament Aeri del Puig Major. El comandant Francisco Javier Carrascosa Soria ha pres possessió com a cap d'aquesta unitat en substitució del capità Edelmiro García Salazar.

L'acte militar, desenvolupat a la plaça d'armes de l'Aquarterament Aeri del Puig Major / EVA nº7, ha estat presidit pel general de Brigada Francisco Almerich Simó, cap del Sistema de Comandament i Control. Després de l'habitual pas de revista i el posterior jurament de possessió del càrrec, la presa de possessió ha finalitzat amb l'Himne de l'Exèrcit de l'Aire i amb un homenatge als quals van donar la vida per Espanya.

Teresa Palmer ha aprofitat el relleu del comandament per conèixer de primera mà la labor que desenvolupa la unitat destacada en l'Esquadró de Vigilància Aèria (EVA) 7, un dels 13 que hi ha distribuïts pel territori espanyol i la principal labor del qual és la vigilància i el control de l'espai aeri.

Al costat de la delegada del Govern i els diferents caps de les unitats de l'Exèrcit de Terra, de l'Armada i de l'Exèrcit de l'Aire situades a la Illa, també han acudit a l'acte militar el coronel cap de la Guàrdia Civil en Illes Balears, Jaume Barceló; el cap superior de la Policia Nacional, Antonio Jarabo; el director general d’Interior, Emergències i Justícia del Govern balear, Sergi Torrandell; i els alcaldes de Sóller, Escorca i Fornalutx.