La delegada del Govern assisteix a la presentació de la 50ª Festa des Vermar de Binissalem al Consolat

Palmer i la resta d'autoritats assisteixen al ball tradicional

16/09/2014

La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer Tous, ha assistit aquesta tarda a l'acte de presentació de la 50ª Festa des Verrmar de Binissalem que, amb motiu de tan assenyalada edició, s'ha celebrat a el pati del Consolat de Mar. L'acte ho ha encapçalat el president de el Govern balear, José Ramón Bauzá, acompanyat pel batle de Binissalem, Jeroni Salom, i pels vermadors i vermadores d'enguany.

Aquesta 50.ª edició, en la qual es recorda la iniciativa de Llorenç Moyà Gelabert de la Portella i el seu grup d'amics del Club Atlant d'engegar una festa per rendir culte al món del vi, ha explicat també amb la presència de la presidenta del Parlament, Marga Durán; la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom; el vicepresident i conseller de Presidència del Govern, Antonio Gómez; diversos consellers de l'Executiu autonòmic i regidors de l'Ajuntament de Palma, entre altres autoritats.

L'acte de presentació de la festa més important del poble de Binissalem ha començat amb unes paraules a càrrec de l'alcalde de Binissalem, Jeroni Salom; seguides de la vermadora major, Aina Bestard Pol, i del president Bauzá. Tot seguit, les autoritats, els vermadors de 2014 i els assistents han vist un vídeo commemoratiu i una actuació del ball del Tall de Vermadors.