La Guàrdia Civil deté a una parella per la comissió de robatoris en complexos hotelers de Santa Ponça

17/09/2014

Fins al moment se'ls imputa la comissió de més de deu robatoris / Després de passar a disposició judicial es va decretar el seu ingrés a la presó


La Guàrdia Civil al costat de la Policia Local de la localitat de Calvià ha procedit a la detenció d'un home de nacionalitat algeriana i una dona de nacionalitat letona com a suposats autors de delictes continuats de robatori amb força.

Després de rebre diverses denúncies pel robatori a l'interior d'habitacions en establiments hotelers de la localitat de Santa Ponça, es va iniciar una recerca, que ha finalitzat amb la detenció dels autors. Aquests van ser detinguts al moment que acabaven de cometre un robatori a l'interior d'un complex hoteler d'aquesta localitat.

Al moment de la detenció se'ls va sorprendre amb diversos terminals mòbils i diners, objectes que una vegada reconeguts van ser lliurats als seus legítims propietaris.

Els detinguts aprofitaven les hores en les en les quals els turistes es trobaven fora de l'habitació per cometre els il·lícits. Sostreien tots els objectes de valor que es trobaven tablets, terminals mòbils, joies i diners en efectiu. La majoria d'aquests objectes eren venuts en tendes de segona mà o bé els intercanviaven per substàncies estupefaents en el poblat de Son Banya.

De moment se'ls imputa la comissió de més de deu robatoris, no descartant-se la participació en més delictes similars que s'estan investigant. Després de passar a la disposició de l'autoritat judicial es va decretar el seu ingrés a la presó.