Visita oficial de la delegada del Govern en Illes Balears a Melilla

17/09/2014

Teresa Palmer es reunirà amb la major part dels delegats del país i coneixerà de primera mà els problemes migratoris de la Ciutat Autònoma


La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer Tous, ha iniciat avui un viatge oficial a Melilla que es perllongarà durant dos dies i en el qual, juntament amb la major part dels delegats del país, compartirà informació sobre els temes comuns que afecten a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, a més de conèixer de primera mà els problemes migratoris que afecten a la Ciutat Autònoma espanyola del nord d'Àfrica.

Avui dimecres, una vegada que els delegats del Govern vagin arribant a Melilla, els representants de l'Administració General de l'Estat assistiran al costat del delegat de Melilla, Abdelmalik El Barkani Abdelkader, als actes commemoratius del Dia de Melilla (incorporació de la ciutat al Regne d'Espanya), que tindran lloc a la Plaça d'Armes de la ciutat antiga.

Demà dijous a primera hora els delegats mantindran una reunió de treball en la Delegació del Govern de Melilla. Una vegada finalitzada realitzaran una visita guiada a la ciutat i s'aproparan fins a la frontera Beni-Enzar on està situada la tanca del perímetre fronterer, lloc que focalitza gran part de la immigració clandestina que arriba a Espanya pel nord d'Àfrica.

La visista dels delegats del Govern a Melilla finalitzarà matí al migdia amb una recepció oficial per part del president de la Ciutat Autònoma, Juan José Imbroda, en el Saló Daurat del Palau de l'Assemblea.