La delegada del Govern assisteix a la presa de possessió del nou comandant general d'Illes Balears, Fernando Aznar Ladrón de Guevara

Palmer, entre Durán i Isern, durant la presa de possessió

19/09/2014

La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer Tous, ha asisitido aquest matí a la presa de possessió del nou comandant general d'Illes Balears, Fernando Aznar Ladrón de Guevara, un acte que s'ha celebrat al pati del Palau de l'Almudaina, a Palma.

El general Aznar Ladrón de Guevara va substituir en el càrrec al general Casimiro Sanjuán el passat 24 d'agost. El nou comandant general d'Illes Balears ha subratllat en la seva intervenció que treballarà perquè les unitats sota el seu comandament mantinguin "el major grau d'ensinistrament possible perquè puguin seguir participant, com ho han fet altres ocasions, en missions i operacions internacionals".

El nou comandant de les Forces Armades s'ha posat "a la sencera disposició de les autoritats civils, judicials, acadèmiques i eclesiàstiques" de Palma i de Illes Balears.

L'acte militar ho ha presidit el cap de la Força Terrestre, Francisco Javier Varela, qui ha destacat el "brillant historial" del nou màxim responsable militar de l'Arxipèlag.

A més de Palmer, han assistit a l'acte la presidenta del Parlament balear, Margalida Durán; l'alcalde de Palma, Mateo Isern; la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom; el president del Tribunal Superior de Justícia, Antoni Terrasa; el cap superior de Policia, Antonio Jarabo; i el coronoel cap de la Guàrdia Civil, Jaume Barceló, entre moltes altres autoritats militars i civils.