Presentada la I 'Cursa popular Guàrdia Civil Ciutat de Palma'

Gilet i els agents de la Guàrdia Civil amb el cartell de la cursa

02/10/2014

La Guàrdia Civil dels Illes Balears organitza la I 'Cursa popular Guàrdia Civil Ciutat de Palma', la celebració del qual tindrà lloc el proper dia 11 d'octubre. Aquest matí ha tingut lloc la presentació de la carrera en l'Institut Municipal de l’Esport de Palma, un acte presidit pel tinent deaAlcalde de Cultura i Esports de l'Ajuntament de Palma, Fernando Gilet, i el comandant de la Guàrdia Civil Vicente Olivares, acompanyats del cap major Eduardo Lafuente i el cap 1º Paco Molina.

Aquesta carrera s'emmarca dins de les activitats que es duen a terme amb motiu de la celebració de la Festivitat de la Verge del Pilar, Patrona de la Guàrdia Civil, que com cada any se celebra el 12 d'octubre.

Perquè puguin participar persones de qualsevol edat, les distàncies s'ajustaran a les edats dels participants i seran les següents: 100 metres per a nens de 0-3 anys; 200 metres per a nens de 4-7 anys; 500 metres per a nens de 8-11 anys; 800 metres per a nens de 12-15 anys i de 8.880 metres per a tots els participants majors de 16 anys.

L'horari de sortida per a les proves dels menors començarà a les 17:00 hores. La prova absoluta començarà a les 18:00 hores, disposant d'un temps màxim per realitzar el recorregut d'1:30 hores.

Les inscripcions s'hauran de realitzar abans de les 21:00 hores del 10 d'octubre de 2014 a la pàgina web www.elitechip.net . El preu de la inscripció per als participants en la prova absoluta amb xip propi és de 4 euros, que inclou el segur metge i de responsabilitat civil. Els que no siguin propietaris d'un xip propi, han d'abonar 3 euros més en concepte de lloguer i en finalitzar la prova han de retornar-ho.

Als primers 800 inscrits en la carrera absoluta, així com per als primers 100 inscrits en les proves de menors, se'ls lliurarà una samarreta tècnica serigrafiada.

El lliurament de dorsals s'efectuarà en les dependències de la Guàrdia Civil, situada al carrer Manuel Azaña 10 de Palma , el divendres 10 d'octubre de 2014 des de les 17:00 a 21:00 hores i el dissabte 11 d'octubre, de 9:30 a 13:30 hores. Solament es lliuraran dorsals a la zona de sortida des de les 15 a les 17 hores. el mateix dia de la carrera, a aquells corredors que preferentment vengen des de fora de Palma i que els hagi estat impossible recollir-ho abans.

El reglament de la carrera així com el recorregut de la mateixa, està disponible a la pàgina web www.elitechip.net.