La Guàrdia Civil deté a dos homes en el Port d'Alcúdia per almenys tres robatoris en establiments comercials de la localitat

17/10/2014

Recuperat els diners sostrets i intervingudes les eines utilitzades en els robatoris


La Guàrdia Civil va detenir en la matinada del passat 15 d'octubre a dues persones per la suposada comissió de tres robatoris amb força en tres establiments comercials del Port d'Alcúdia.

Els detinguts tots dos de nacionalitat espanyola, amb ampli historial delictiu i residents en el municipi de Santa Margalida, van cometre un robatori en un bar d'on van sostreure la recaptació de les màquines recreatives. En sortir del local van ser sorpresos pels agents de la Guàrdia Civil de Pollença-Alcúdia, detenint en aquest moment a MLG, mentre l'altre va fugir.

Després de realitzar una batuda per la zona i els voltants van aconseguir detenir a DMT en la localitat de Ca Picafort, a la qual havia arribat en un taxi.

Els agents van recuperar moneda fraccionària de les màquines tragaperras i les eines utilitzades pels forzamientos, les quals van ser acarades amb les osques dels locals afectats pels robatoris, resultant ser les mateixes en els tres casos.

Els dos detinguts van ser posats a disposició judicial ahir i la titular del jutjat en funcions de guàrdia d'Inca va decretar l'ingrés a la presó d'un d'ells amb inicials DMT.