La Guàrdia Civil deté a dos joves per delictes de tràfic de drogues i contra el patrimoni en locals d'oci de Magaluf

30/10/2014

Intervingut diners en efectiu, diverses drogues i efectes electrònics procedents de robatoris


La Guàrdia Civil ha detingut a dos súbdits britànics com a presumptes autors de delictes de tràfic de drogues, furt i apropiació indeguda. Tots dos detinguts formarien part d'un grup organitzat que es dedicava a la introducció i posterior venda de substàncies estupefaents a la illa, principalment cocaïna, metanfetamina i èxtasi, que més tard eren distribuïdes entre turistes en locals d'oci de la zona de Magaluf.

La recerca duta a terme per agents de la Guàrdia Civil de Palmanova, es va iniciar el passat mes d'agost amb la detenció d'un membre de l'organització de nacionalitat nigeriana, el qual va ser sorprès a l'interior d'un conegut establiment de Magaluf amb diverses quantitats de drogues, així com una quantitat considerable de diners en metàl·lic procedent de la venda de les citades substàncies. Després de ser posat a disposició judicial, es va decretar el seu ingrés a la presó.

Els altres dos membres de l'organització van aconseguir fugir al moment de la detenció del nigerià. Després de continuar amb la recerca els agents van aconseguir identificar als ara detinguts, els que una vegada localitzats i detinguts se'ls va practicar un registre domiciliari on es van intervenir 8.000 € en metàl·lic procedents de la venda de substàncies estupefaents, així com nombrosos terminals mòbils d'última generació, IPADS, i càmeres fotogràfiques tots ells de procedència il·lícita.

Molts d'aquests objectes van ser sostrets en la localitat de Magaluf pel que no es descarta que compaginessin la venda de substàncies estupefaents amb els robatoris i furts a turistes a la zona.

La recerca continua oberta i no es descarten noves detencions.