La Guàrdia Civil deté a dos individus autors de robatoris i furts en cases habitades de la zona de Sa Ràpita

31/10/2014

En la denominada 'Operació Bonitol' s'han esclarit més de quinze fets delictius i recuperat efectes sostrets per valor de 3.500 €


La Guàrdia Civil ha detingut a dos homes de nacionalitat marroquina com a presumptes autors d'almenys 15 fets delictius en cases habitades de la zona de Sa Ràpita.

Des de principis d'estiu en la localitat de Sa Ràpita (pertanyent al terme municipal de Campos) s'han rebut denúncies per la comissió de robatoris i furts en interior de domicilis, iniciant-se per tal motivo la corresponent recerca per part d'agents de la Guàrdia Civil de Santanyí, en la denominada 'Operació Bonitol'.

Fruit de les recerques realitzades en relació amb aquesta operació, amb data de 28 d'octubre 2014, després de diversos registres domiciliaris, els agents actuants van procedir a confiscació de multitud d'efectes sostrets, i a la detenció de dues persones de nacionalitat marroquina.

Entre els efectes recuperats es troben tant efectes electrònics com a eines elèctriques i mecàniques, sent part d'elles ja lliurades als seus legítims propietaris.

Els detinguts són un pare i un fill menor d'edat, els quals aprofitaven el moment en què els habitants sortien del seu domicili per o bé forçar les persianes o accedir amb escalo en aquests habitatges per sostreure els efectes, després d'una observació prèvia d'aquests domicilis.

Amb aquestes detencions s'han esclarit més de quinze fets delictius, i han estat recuperats efectes per valor de més de 3500 euros. L'operació continua oberta, no descartant-se més detencions.