Teresa Palmer assisteix al lliurament de la distinció de Fill Predilecte de Mallorca a Rafael Nadal

Palmer, amb Nadal i la resta d'autoritats en descobrir-se el retrat

01/12/2014

La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha assistit aquesta tarda al lliurament de la distinció de Fill Predilecte de Mallorca a Rafael Nadal, un acte que ha omplert la seu del Consell Insular de Mallorca.

En el transcurs del senzill acte, en el qual han intervingut la presidenta del Consell, Maria Salom, i el propi tennista manacorí, l'esportista ha rebut un diploma acreditatiu i, a continuació, s'ha descobert el seu retrat, obra d'Ángeles Cereceda, que penjarà a la Sala de Plens de la institució. En la seva intervenció la presidenta del Consell ha elogiat les qualitats humanes i esportives que han fet a Nadal creditor de tal distinció, mentre que el tennista ha agraït un títol que ha qualificat d'especial per haver-ho rebut a la seva terra.

"Aquí tinc a la meva família i els meus amics, i no hi ha gens que em faci tan feliç com tornar a Mallorca cada vex que he guanyat o perdut un partit", ha afirmat Nadal.

A més de Palmer i Salom, també han acudit el president del Govern balear, José Ramón Bauzá, el vicepresident i conseller de Presidència, Antonio Gómez; els consellers d'Educació, Cultura i Universitats, Nuria Riera; i el de Turisme i Esports, Jaime Martínez; i la presidenta del Parlament, Marga Durán. També han assistit els membres de la corporació insular, alcaldes de Mallorca, representants de la societat civil i religiosa, del món esportiu, i amics i familiars del laureado tennista encapçalats pels seus pares i avis.