La Guàrdia Civil i la Policia Local de Sant Antoni desactiven un grup de joves dedicats a cometre robatoris a l'illa d'Eivissa

01/12/2014

Detinguts dos joves i un menor d'edat per nombrosos robatoris en establiments i domicilis


La Guàrdia Civil i la Policia Local de Sant Antoni de Portmany, han detingut a tres persones com a presumptes autores de diversos delictes contra el Patrimoni ocorreguts en les ultimes setmanes a la illa d'Eivissa. Els detinguts responen a les inicials de JGR (de nacionalitat colombiana), M.G (de nacionalitat argentina),  tots dos de 18 anys d'edat, i un menor d'edat de nacionalitat colombiana.

Als autors se'ls imputa una sèrie de robatoris ocorreguts en establiments públics, tals com a restaurants i hotels en els quals van sostreure dels seus interiors diners i objectes electrònics.

A més l'objectiu d'aquest grup també eren els domicilis, se'ls acusa d'altres tres robatoris en interior de domicili mentre els seus habitants dormien a l'interior d'aquests, d'on van sostreure objectes electrònics, que van ser recuperats després de la detenció.

En un dels robatoris van accedir a una de les habitacions del domicili on es trobaven dormint dos menors de vint mesos sostraient una televisió, fet va provocar una alarma entre els residents d'aquesta zona.

Presentats els tres detinguts davant l'autoritat judicial, aquesta va ordenar l'ingrés a la presó de M.G. No es descarten més implicats en els fets i per tant més detencions.