L'Equip Roca de la Guàrdia Civil deté a un individu per nombrosos robatoris en cases de camp

02/12/2014

La detenció s'ha dut a terme en el marc de la 'Operació VIRGAM'


La Guàrdia Civil ha detingut a J. M. C. M., de 27 anys d'edat, com a presumpte autor de set delictes de robatori amb força en les coses en cases d'aperos de les localitats de Sencelles, Binissalem i Pont d'Inca.

Després de tenir coneixement dels robatoris per les denúncies interposades en les localitats esmentades anteriorment, l'Equip Roca de la Guàrdia Civil va muntar un dispositiu de vigilància entorn dels llocs on es venien produint els fets delictius, tot això amb la finalitat d'identificar als autors i procedir a la seva detenció.

Després de la detenció se li van confiscar nombrosos efectes sostrets, tals com, eines, grups electrògens, desbrozadotas, motosierras i fins i tot un remolc semi-lleuger, els quals venia posteriorment per obtenir beneficis.

El detingut utilitzava un vehiculo mixt de gran capacitat per realitzar el transport de les eines i maquinària sostreta. Aprofitava generalment els matins i les tardes en les quals els habitants no es trobaven a l'interior per cometre els il·lícits.