La Policia Nacional deté 'in fraganti' a l'autor dels llançaments de pedres a l'autovia d'Inca

03/12/2014

Un jove sense antecedents va ser enxampat quan llançava diverses pedres a diferents vehicles en el mateix pont de Sa Cabaneta / Una de les roques va impactar contra el propi vehicle policial


Agents de la Policia Nacional mobilitzats en un dispositiu específic per aconseguir detenir a l'autor dels llançaments van aconseguir capturar-ho al moment en el qual llançava diverses pedres des del pont de l'autovia. L'individu va resultar ser un jove de 23 anys d'edat sense antecedents.

El passat dia 28 de novembre i l'1, 2 i 3 de desembre varis conductors que circulaven per l'autovia DT.-13 des de Palma fins a Inca, van rebre sengles pedradas llançades des d'un dels ponts que travessa la carretera. Algun dels vehicles van sofrir diversos danys en els parabrises i capons i els seus conductors ferides de diversa consideració.

Una de les denúncies va ser interposada en Pont d´Inca, localitat propera al lloc dels fets. No obstant això, la Comissaria de Policia Nacional de Districte Oest ha centralitzat la recerca.

Paral·lelament a les perquisicions de la Comissaria de districte, des de Prefectura es va preparar un dispositiu a la zona i durant les hores en les quals es cometien els fets, per efectius policials, tant uniformats com de paisà. Fruit d'aquesta vigilància, ahir sobre les 22:30 hores es va detectar un subjecte que romania immòbil en el referit pont i quan una de les dotacions policials donava una segona passada per identificar-li, l'individu va llançar diverses pedres impactant una d'elles en el propi cotxe policial i en un altre que li seguia.

Ràpidament els agents van arribar a la zona en qüestió i en un dels trams del pont van aconseguir localitzar al subjecte que havien vist llançant les pedres, per la qual cosa va anar immediatament detingut.