La Policia Nacional deté a la resta d'assaltants que es van fer passar per policies al carrer Mont Lueri de Palma

04/12/2014

Els detinguts estan vinculats al món dels gimnasos i musculació


Agents de Policia Nacional van acabar ahir dimecres les recerques que s'estaven duent a terme amb motiu d'un assalt violent que es va dur a terme el passat dia 1 de desembre al carrer Mon Lueri de Palma de Mallorca.

Els fets en qüestió van donar inici el dia 1, quan 4 subjectes armats amb dues pistoles i ganivets es van fer passar per policies i van entrar al domicili de dos individus d'origen nigerià als quals els exigien “la droga i els diners” mentre intimidaven a la resta dels habitants del pis.

Al no obtenir gens es va iniciar una baralla que va acabar al portal de l'immoble on es van trobar amb la Policia que havia estat avisada per veïns alertats per les veus i els sorolls. En aquest moment es va efectuar la primera de les detencions. El subjecte en qüestió era un ciutadà brasiler, molt corpulento que va dir desconèixer l'origen d'una pistola d'aire comprimit que es trobava en el sòl. Al costat de l'arma es va trobar un ganivet i un parell de guants negres i un mocador del mateix color.

Els testimonis dels fets van manifestar que la resta d'assaltants havien sortit a la carrera en vehicle. Va ser el Grup d'Atracaments de la Prefectura de Policia d'Illes Balears el que es va fer càrrec de les recerques i el que va aconseguir, després de nombroses perquisicions, determinar la identitat dels altres assaltants: un altre brasiler i un espanyol. Tots dos van ser detinguts i acusats d'un delicte de robatori amb violència i intimidació i un altre de violació de domicili.

Els tres detinguts i la cambra que està en crida i cerca, són gent molt violenta i corpulenta que pretenia apoderar-se de la droga i els diners que pensaven que els súbdits nigerians tenien en el seu pis.