La Guàrdia Civil deté a una persona que va assaltar amb una pistola simulada la casa de dos ancians a Alaró

10/12/2014

La recerca ha conclòs amb la detenció del presumpte autor, un home de 49 anys, amb nombrosos antecedents / Com a conseqüència dels fets, els dos octogenaris van sofrir lesions de diversa consideració que van requerir assistència mèdica


La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció d'un home de 49 anys, veí d'Alaró, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació, per un robatori comès en un domicili d'aquesta localitat.

La tarda del passat 3 de desembre es va rebre un avís en el qual un veí de la localitat d'Alaró comunicava que havia estat víctima d'un robatori per part d'un home que ocultava el seu rostre amb una mitjana i portava una pistola. Aquest després d'accedir a l'interior de la casa havia amenaçat als habitants amb l'arma perquè li lliuressin els diners i les joies.

Les víctimes, una parella de germans octogenaris, es trobaven solos en l'habitatge i es van enfrontar a l'assaltant, i després d'un intens forcejament van ser llançats contra el sòl.

Aprofitant que els dos germans es trobaven indefensos en el sòl, l'assaltant li va posar la pistola en el cap a l'anciana requerint-li els diners i les joies d'or que tingués a la casa. Després de tancar-los en una habitació, va abandonar el domicili amb 300 euros que va sostreure.

Després de la recerca duta a terme per agents de la Guàrdia civil d'Inca, es va aconseguir detenir a l'autor la tarda del passat 5 de desembre. Pel que sembla l'arma era simulada i després del robatori es va desfer d'ella. Després de passar a disposició judicial, el jutge va decretar el seu ingrés a la presó.