Detingut un home per l'apunyalament d'un altre en una baralla a Santa Eulària des Riu

11/12/2014

L'agressor que va fugir del lloc ha romàs amagat una setmana a la illa d'Eivissa


La Guàrdia Civil ha detingut a Eivissa a un home de 42 anys d'edat com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

En la matinada del passat 3 de desembre es va produir un baralla entre dos homes a l'interior d'un bar de la localitat eivissenca de Santa Eulària des Riu. La batussa continuo fora del local en la via pública, on un dels involucrats, un jove de 19 anys, va sofrir una agressió amb arma blanca per part de l'altre, rebent dues punyalades en tórax, per les quals va tenir ser intervingut quirúrgicament d'urgència. L'agressor va abandonar el lloc a la carrera.

En un primer moment, les patrulles de la Guàrdia Civil i Policia Local desplaçades al lloc no van aconseguir localitzar a l'autor de l'agressió, si ben a través de testimonis ho van identificar i van esbrinar que l'ara detingut tenia intenció d'abandonar l'illa d'Eivissa amb destinació a Madrid, d'on és natural.

De la corresponent recerca es va fer càrrec l'equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil d'Eivissa, que després de realitzar diverses gestions a l'entorn del sospitós, ho va localitzar i va detenir ahir a la tarda.