La delegada del Govern i el cap superior de Policia lliuren a Maó els premis corresponents al I Concurs infantil 'Dibuja tu Policía'

Palmer, Jarabo i els comandaments amb els nens premiats

12/12/2014

A l'acte celebrat en la Direcció Insular de l'Administració General de l'Estat a Menorca han acudit els menors premiats i els seus familiars


La delegada del Govern, Teresa Palmer, i el cap superior de Policia a les Illes, Antonio Jarabo, han lliurat avui a Maó els premis corresponents a l'I Concurs infantil Dibuja tu Policía, convocat per la Comissaria de la Policia Nacional de la capital menorquina amb motiu de la celebració del patró policial el passat mes d'octubre.

Un total de 388 alumnes de 5 col·legis de Maó han participat en aquest primer concurs presentant la imatge que ells tenen de la Policia Nacional.

Palmer, Jarabo, el director insular de l'Administració General de l'Estat a Menorca, Javier López Cerón, i els comandaments locals de la Policia Nacional han visitat avui la totalitat dels dibuixos exposats en les dependències policials, els guanyadors de les quals van ser triats després dels vots tant de policies com de terceres persones que durant els últims dos mesos han passat per la Comissaria de Maó a efectuar qualsevol tràmit.

Els 6 alumnes guanyadors han rebut de mans de la delegada del Govern i el cap superior una medalla i diploma commemoratiu, a més de diversos regals que tenen a veure amb el Cos Nacional de Policia. L'acte s'ha celebrat aquest migdia a la seu de la Direcció Insular de l'Administració General de l'Estat en presència dels familiars i tutors escolars dels menors.