La Guàrdia Civil deté a un home per la comissió de diversos robatoris en la localitat de Muro

29/01/2015

Aprofitava que coneixia als veïns, en ser resident en la localitat, seleccionant a les seves víctimes entre persones d'avançada edat


La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció del marroquina M. F. de 20 anys, com a presumpte autor d'un varis delictes de robatori. Agents de la Guàrdia Civil de Santa Margalida, arran de diversos robatoris comesos en la localitat de Muro, van iniciar una recerca amb el nom de 'Operació DORMIDA'.

Després de la mateixa es va procedir a la detenció de l'autor, a qui se li imputa la comissió d'11 robatoris en la citada localitat. El modus operandi era el mateix en tots ells, accedia a domicilis de persones d'avançada edat i ho feia a la nit mentre dormien.

Els robatoris s'havien produït en els últims mesos i la recerca ha estat laboriosa ja que el detingut era resident en la localitat, coneixia als veïns i es traslladava a peu. En l'últim robatori va sostreure joies valorades en més de 2.000 euros, havent-se recuperat part de les mateixes que han estat retornades a la seva propietària.

El dia d'ahir va passar a disposició judicial, havent-se decretat el seu ingrés a la presó.