La Policia Nacional deté a dues persones per un robatori amb violència en un domicili de Manacor

Els objectes recuperats en l'operació

27/02/2015

En el marc de la 'Operació Talent' s'han recuperat múltiples efectes i s'ha intervingut més de 90 grams de cocaïna / Als detinguts se'ls imputen un delicte de robatori amb violència, detenció il·legal i delicte contra la salut pública


Agents de la Policia Nacional han detingut a dues persones com a presumptes autores d'un robatori amb violència en un domicili a la zona residencial Són Talent de Manacor. La recerca s'emmarca en la denominada 'Operació Talent'. En els registres practicats s'han recuperat múltiples efectes del robatori comès i s'ha intervingut més de 90 grams de cocaïna.

El robatori es va perpetrar a Manacor el passat mes de novembre, quan uns encaputxats van accedir a un domicili i van sostreure joies, dispositius electrònics i rellotges de gamma alta. Després van agredir i van lligar a la família que es trobava en el seu interior.

Després de diverses gestions els investigadors van localitzar i van detenir a Manacor a un home de 37 anys i, paral·lelament, a València es va identificar i va arrestar a una dona de 29 anys, tots dos de nacionalitat colombiana.

L'operació, que segueix oberta i en la qual no es descarten noves detencions, ha estat realitzada per la Policia Nacional de Manacor, recolzats per unitats d'UPR de Palma de Mallorca, i per agents de la UDYCO d'Alacant.