La Policia Nacional deté a un individu per amenaçar al seu cònjuge amb un arma de foc a Manacor

Les armes utilitzades per l'agressor

04/03/2015

Li van ser intervingudes tres armes de foc, una de les quals va anar la utilitzada per amenaçar a la seva dona / Per cap d'elles posseïa llicència d'armes curtes


La Policia Nacional de Manacor va procedir a la detenció, diumenge passat, d'un individu de 44 anys d'edat, el qual després d'agredir a la seva dona havia amenaçat amb acabar amb la vida de la mateixa amb un arma de foc.

Els fets van ocórrer a l'interior del domicili conjugal, on el subjecte després de carregar una pistola va apuntar al capdavant de la seva dona i va amenaçar amb acabar amb la seva vida, assestant-li posteriorment diversos cops en el cap amb la culata de l'arma. Durant els fets, i després d'una distracció de l'agressor, la víctima va aconseguir refugiar-se en un domicili confrontant, moment en el qual l'autor va fugir del lloc dels fets.

La Policia Nacional va establir un dispositiu de cerca, procedint a la detenció de l'individu i intervenir dues armes curtes i munició variada que el detingut havia amagat al domicili dels seus pares durant la seva fugida.

Finalment, com vulgui que les dues primeres armes intervingudes van resultar no ser les armes amb les quals s'havien produït les amenaces, després de la recerca corresponent, es va localitzar una tercera arma curta de foc enterrada en una finca rústica de Manacor, que va resultar amb la qual aquest individu havia amenaçat a la seva parella.

Realitzades comprovacions pel que fa a les tres armes curtes intervingudes durant la recerca, dues van resultar ser armes de foc llestes per ser utilitzades, mancant l'autor de llicència alguna que donés licitud a la possessió de les mateixes.

Ahir al matí va ser posat a la disposició de l'autoritat judicial corresponent al costat de l'atestat confeccionat pels investigadors de la Policia Nacional de Manacor.