L'equip Roca de la Guàrdia Civil ha detingut a tres homes per nombrosos robatoris comès en cases de camp

08/03/2015

Sostreien principalment eines i maquinària agrícola / La col·laboració d'agents de la Policia Local de Santa Margalida i dels ciutadans ha estat fonamental


Agents de l'equip Roca de la Guàrdia Civil de les Illes Balears han procedit en el transcurs d'una operació a la detenció de tres homes com a presumptes autors de vuit robatoris amb força, dues faltes de furt, així com diversos delictes més de furt de llenya. Tots les il·lícites comeses en les localitats de Santa Margalida i Artà.

Com a conseqüència de l'augment de denúncies interposades en les localitats esmentades anteriorment per robatoris soferts en casetes d'aperos de finques rurals, on principalment sostreien eines, l'equip Roca de la Guàrdia Civil va muntar un dispositiu de vigilància entorn dels llocs on es venien produint els fets delictius.

La recerca va donar com resultat la identificació dels autors dels citats robatoris i furts, així com la seva posterior detenció i recuperació de gran part dels efectes sostrets.

Els detinguts utilitzaven un turisme propietat d'un d'ells, amb un remolc de gran capacitat, per a la càrrega de la llenya furtada així com per al transport de les eines i maquinària agrícola sostreta. El furt de llenya ascendeix aproximadament a 3000 kg.

Agents de la Policia Local de Santa Margalida i la col·laboració ciutadana han estat claus per al desenvolupament de la recerca.