La Guàrdia Civil deté a cinc persones per nombrosos robatoris comesos en habitatges i comerços de Felanitx

Objectes recuperats després de les detencions

18/03/2015

Esclarits fins al moment 21 robatoris i recuperat gran part del gènere sostret


La Guàrdia Civil ha detingut durant aquest mes de març a 5 persones per la seva presumpta relació amb nombrosos robatoris en el casc urbà de Felanitx.

La recerca es va iniciar durant el novembre passat, quan es va detectar un increment de robatoris amb força en els establiments i habitatges de Felanitx, que havia creat el lògic malestar entre els veïns del municipi. Els autors mitjançant forzamiento de portes o finestres, aconseguien entrar en el local o habitatge, d'on principalment sostreien efectes electrònics, joies, eines de valor o rellotges, que més tard intentaven vendre a el 'mercat negre'.

En el desenvolupament de la recerca en la qual van intervenir agents de Manacor i Felanitx, després de nombroses vigilàncies i entrevistes, es va arribar a la identificació dels possibles autors d'almenys 21 robatoris.

Una vegada duta a terme la detenció, es va procedir a la pràctica de dos registres domiciliaris a Felanitx, en els quals es van intervenir i van recuperar gran quantitat d'efectes procedents dels fets il·lícits, els quals han estat posteriorment lliurats als seus legítims propietaris.