La Guàrdia Civil deté a l'autor d'un delicte de robatori amb violència a Inca

27/03/2015

Va amenaçar a una dona amb un ganivet agarrant-la pel coll, tancant-la posteriorment en un magatzem / Com a conseqüència del robatori, va sofrir una crisi d'ansietat que li va impedir treballar durant diversos dies


La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció d'un home de 33 anys, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència.

El passat 8 de Febrer, l'ara detingut va accedir a un bar de la localitat, aprofitant que la propietària es trobava sola realitzant el recompte de la caixa. Una vegada a l'interior va agarrar a la víctima pel coll alhora que li posava un arma blanca en l'esquena, exigint-li que li lliurés els diners. En un primer moment la víctima es va negar, ja que aquest dia havia de fer front a diversos pagaments que tenia pendents, però a causa de la gran violència practicada per l'autor del fet, qui la va amenaçar de mort mentre li exercia gran pressió en el coll i li col·locava un arma en l'esquena, acabo cedint a les seves pretensions.

Una vegada que l'autor va aconseguir els diners 1.300 €, va tancar a la dona a l'interior d'un petit magatzem, lloc en el qual va romandre fins que va ser rescatada per un familiar. Com a conseqüència del fet, la dona va sofrir una crisi d'ansietat i durant diversos dies no va poder realitzar la feina de casa habituals en el seu lloc de treball.

Després d'una laboriosa recerca dels fets, agents de Policia Judicial de Ia Guàrdia Civil d'Inca van procedir a la detenció de l'autor, a qui li consten nombrosos antecedents per delictes similars.

Després de practicar-li un registre domiciliari se li van confiscar diversos telèfons mòbils, entre ells el de la dona a la qual va atracar, per la qual cosa no es descarta que se li imputi la comissió d'altres fets delictius.