Detingut per la Guàrdia Civil el presumpte autor de 20 delictes de robatori en interior de vehicles a la zona de Cala Fornells (Calvià)

03/04/2015

Va ser sorprès quan es disposava a forçar un vehicle estacionat en un pàrquing públic


La Guàrdia Civil va procedir a la detenció d'un home de 57 anys, com a presumpte autor de delictes continuats de robatori en interior de vehicles i per delictes d'ús fraudulent de targeta de crèdit. La passada setmana agents de la Guàrdia Civil de Palmanova, van muntar un dispositiu de vigilància en un pàrquing públic situat a la zona de Cala Fornells-Calvià, així com en diversos miradors del mateix terme municipal, tot això motivat per les denúncies rebudes pel robatori a l'interior de vehicles que allí estacionaven.

Durant la vigilància es va observar com l'ara detingut s'aproximava a un vehicle i intentava forçar la porta, moment en què va ser abordat pels agents i detingut.

Al moment de la detenció i en un registre domiciliari posterior, se li van intervenir nombrosos objectes procedents de diversos robatoris en interior d'altres vehicles.

El detingut després de percatarse que no hi havia cap persona en els voltants, violentaba els barrets forts dels panys i en cas de no aconseguir l'obertura per aquest mitjà, fracturava directament una de les finestretes i sostreia tots els objectes de valor que trobava a l'interior.

Fins al moment se li imputa la comissió de 20 delictes de robatori en interior de vehicle i d'ús fraudulent de targeta de crèdit, en haver utilitzat diverses de les targetes sostretes, en diversos caixers d'entitats bancàries de les localitats de Calviá i de Palma, de les quals va sostreure més de 2.000 €