La Policia Nacional deté a dues persones per entrar, emmordassar, agredir i robar al domicili d'una persona

L'arma intervinguda després del robatori

08/05/2015

La víctima va ser lligada de mans i emmordassada per ser posteriorment agredida, després es van apoderar de diversos objectes personals


La Policia Nacional va procedir el passat 5 de maig a la detenció de dos homes de 31 i 34 anys d'edat de nacionalitat peruana i colombiana respectivament, per un robatori amb violència al domicili i un delicte de lesions.

Els fets denunciats per la víctima, van ocórrer la nit del passat dia 23 d'abril quan es trobava al seu domicili. En el citat habitatge es van personar els ara detinguts, i després d'obrir-los la porta, els agressors van entrar en una de les habitacions amenaçant a la víctima amb una pistola. Instants després li van lligar de peus i mans, li van emmordassar amb una armilla i van iniciar les agressions. Posteriorment, li van introduir papers entre les seves robes, simulant calar-li foc, i van acabar sostraient-li diversos efectes personals.

La víctima va sofrir diverses lesions en el cos sent d'especial consideració les sofertes en el rostre, de les quals una vegada assistit en el lloc va ser traslladat a l'hospital Són Espases, on va ser atès pel servei d'urgències.

El grup d'Atracaments, després de recerques realitzades, ha pogut identificar als dos autors, detenir-los i intervenir un arma simulada amb la qual van amenaçar a la víctima. La recerca segueix oberta i no acabarà fins que es recuperin tots els efectes sostrets.