La Policia Nacional reforçarà les actuacions contra la venda ambulant a Palma de Mallorca

Els comandaments policials amb el president de PIMECO

15/05/2015

És un dels compromisos derivats de la reunió mantinguda ahir en la Prefectura Superior de Policia d'Illes Balears amb els dirigents de PIMECO


Els caps de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana, de Participació Ciutadana, de la Comissaria de Districte Centro i el Comissari Provincial al capdavant van celebrar ahir una trobada en la Prefectura Superior de Policia amb el president de PIMECO,  Bernat Coll, on van tractar d'establir les estratègies a desenvolupar en aquesta època cuasi-estival on les necessitats dels comerciants, dels ciutadans i dels turistes són diferents a les de la resta de l'any.

Entre altres qüestions es va determinar que s'incrementarien les actuacions contra la venda ambulant il·legal que opera en el municipi de Palma de Mallorca, especialment quan l'afluència turística és alta. Per a això es potenciarà la presència de la Policia Nacional a les zones de major conflictivitat i s'establiran les lleres necessàries perquè flueixi un diàleg constant amb la patronal del comerç mallorquí PIMECO.

Això implicaria també l'explotació de tota la informació que es derivés dels operatius policials, a l'objecte que els investigadors de Policia Nacional puguin arribar al nucli de les organitzacions criminals que vulneren constantment els drets de propietat intel·lectual i industrial.

Totes les accions i plans específics que desenvoluparà la Policia Nacional estan emmarcades dins del Pla de Comerç Segur impulsat pel Ministeri d'Economia i Competitivitat del Govern d'Espanya.