La Guàrdia Civil duu a terme dues operacions contra el tràfic de drogues a Magaluf i l'Aeroport de Palma

17/05/2015

Detinguts dos homes per la venda d'estupefaents en un local de menjar ràpid a Calvià i un home a la seva arribada a Son Sant Joan amb mig quilo de cocaïna adossada al seu cos


La Guàrdia Civil ha dut a terme al final d'aquesta setmana dues operacions contra el tràfic d'estupefaents a Mallorca, una en Magaluf i una altra en l'Aeroport de Palma de Mallorca.

En la primera, agents de Palmanova han detingut a dos homes de 41 i 50 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues). Un d'ells, propietari d'un establiment de menjar ràpid de Magaluf i l'altre treballador en el comerç, es venien dedicant presumptament a la venda d'estupefaents, en el propi local.

Fet que va corroborar una patrulla que realitzava el seu servei de paisà, per la zona de Magaluf, quan van observar una passada de droga del propietari a un turista. En aquest moment es va produir la detenció d'amo del local de nacionalitat italiana i posteriorment la del treballador de nacionalitat pakistanesa.

Realitzats diversos registres, els agents es van confiscar de quinze 'papelinas' de cocaïna, quatre blisters d'un medicament imitació a la Viagra, 4000 €, així com, substància de tall i un vehicle que era utilitzat per al transport de les substàncies il·legals.

Presentats els detinguts davant l'autoritat judicial, aquesta va decretar l'ingrés a la presó de tots dos.
 

Són Sant Joan

D'altra banda en el matí del divendres en l'Aeroport de Palma de Mallorca, agents pertanyents a l'Equip de Delinqüència Organitzada i Antidroga (EDOA) de la Guàrdia Civil de Balears, en suport a les unitats que realitzen serveis preventius en l'Aeroport de Palma contra el tràfic de drogues, van detenir a un home de 40 anys d'edat, quan arribava en vol procedent de la Península, amb un paquet adossat al seu cos, que contenia 530 grams de cocaïna.