La Guàrdia Civil deté a cinc homes per tràfic de drogues, quatre d'ells regentaven un ‘grouw shop’

20/06/2015

Confiscades 1.300 plantes en fase inicial de creixement, disposades per a la seva venda / En tres operacions diferents la Guàrdia Civil ha confiscat més d'1.870 plantes i diversos quilos de ‘cogollos secs’ en sol dos dies


La Guàrdia Civil ha detingut a cinc persones presumptament relacionades amb el cultiu i l'elaboració i el tràfic de drogues. El matí del dia 18 una patrulla de Seguretat Ciutadana de la Guàrdia Civil va interceptar un vehicle en la carretera de Campos a Llucmajor conduït per un jove que transportava a l'interior 20 plantes de marihuana en estat de creixement, manifestant en aquest moment que les havia comprat en un grow shop de Palma.

Agents de la Guàrdia Civil van comprovar aquesta mateixa tarda que en el comerç dedicat a l'assessorament i la venda de productes relacionats amb el cànnabis, tenien a la venda 1.300 plantes en fase inicial de creixement, per la qual cosa van detenir a quatre homes responsables de l'establiment.

D'altra banda agents de la Guàrdia Civil de Pont D’Inca van localitzar, en el marc de la 'Operació INDOORMIX', un domicili en el qual es conreava marihuana. Després de realitzar un registre domiciliari, es van confiscar 70 plantes de la mateixa substància i 1,5 kgrs. de cogollos secs, per la qual cosa es va imputar un delicte de cultiu i elaboració de drogues i un altre de defraudació de fluid elèctric a l'inquilí de l'habitatge que era el responsable de la plantació.

Amb aquestes últimes aprehensions i la realitzada el dimecres en la localitat de Muro, la Guàrdia Civil s'ha confiscat de més 1.870 plantes de marihuana i diversos quilos de cogollos secs en diverses localitats de la Illa de Mallorca.