Detingudes dues dones per un robatori amb violència a la zona de Magaluf

11/07/2015

Amb el pretext d'oferir sexe, aborden a les seves víctimes i utilitzen la violència per sostreure els objectes de valor i diners


La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció de dues nigerianes com a presumptes autores d'un robatori amb violència i intimidació.

La Guàrdia Civil està duent a terme com cada època estival i en col·laboració amb l'Ajuntament de Calvià, diferents dispositius de vigilància a la zona de Magaluf per a la prevenció de diferents fets delictius, tals com a furts, robatoris amb violència i contra la salut pública.

En un d'aquests dispositius, els agents de la Guàrdia Civil que realitzaven un servei de forma camuflada, es percataron de com dues dones van abordar a un jove turista d'amb l'excusa d'oferir-li favors sexuals. Davant la negativa d'est van començar a forcejar amb ell, provocant-li que caigués al sòl, moment en el qual els agents van observar com li introduïen la mà en la butxaca dels pantalons i sostreien els diners que portava.

Immediatament els agents van interceptar a ambdues dones i van procedir a la seva detenció en haver-li sostret la quantitat de 215 euros, diners que va ser retornat pels agents al perjudicat.

Les detingudes una d'elles amb nombrosos antecedents per fets similars, van passar el matí d'ahir a disposició judicial, qui els ha imposat una ordre d'allunyament de 5 km. sobre la zona on van cometre l'il·lícit.