La Guàrdia Civil deté a l'autora de 18 robatoris en domicilis del municipi de Pollença

10/11/2015

La Guàrdia Civil va procedir la passada setmana a la detenció d'una dona, FSM de 44 anys, com a presumpta autora de nombrosos robatoris en domicilis del municipi de Pollença.

Al llarg d'aquestes últimes setmanes es venia investigant per agents de la Guàrdia Civil de Pollença-Alcúdia una sèrie de robatoris comesos en plena temporada estival en habitatges vacacionals, 'viles' situades en zona aïllada del terme municipal de Pollença en les quals s'allotgen turistes amb un nivell adquisitiu alt.

Com a resultat de la recerca en la qual es van recopilar dades i proves que van conduir a la identificació i detenció de l'autora, es va esbrinar que aquesta actuava en un radi proper al seu domicili i que per accedir a l'interior utilitzava claus que havia sostret amb anterioritat o bé fracturava algun cristall.

La detinguda a la qual se li imputa la comissió de 18 robatoris i que té nombrosos antecedents pels mateixos fets, sostreia tot tipus d'efectes, des de diners en efectiu, joies, electrònica i roba.