La delegada del Govern assisteix al comiat oficial del comandant general Aznar Ladrón de Guevara

Palmer, entre les autoritats durant l'al·locució del general

18/03/2016

La delegada del Govern, Teresa Palmer, ha assistit aquest matí a el acte de comiat del comandant general d'Illes Balears, Fernando Ladrón de Guevara, amb motiu del seu canvi de destinació. El general Aznar deixa l'Illa després d'any i mitjà al capdavant de l'Exèrcit per prendre el comandament de la Adreça de l'Acuartelamento de l'Exèrcit de Terra a Madrid.

En un senzill acte celebrat en el Aquarterament Jaime II de Palma, el comandant general ha repassat les tropes i s'ha dirigit als presents per acomiadar-se oficialment de les autoritats civils i militars i de les unitats que ha tingut al comandament en una destinació al que va arribar a l'agost de 2014.

Teresa Palmer ha recolzat la labor del general Aznar, del que es va acomiadar personalment ahir durant la visita d'aquest a la Delegació del Govern. A més de la delegada, l'acte ha comptat amb la presència de la presidenta del Parlament, diversos diputats autonòmics, comandaments de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, comandaments militars i familiars i amics de l'últim comandant general d'Illes Balears.

Amb les paraules de Fernando Aznar Ladrón de Guevara i una breu desfilada militar ha finalitzat el senzill acte de comiat.

La delegada del Gobierno se despide del comandante general de Illes Balears, Fernando Aznar Ladrón de Guevara