CNP i GC potenciaran els reforços de les festes de Sant Joan a Ciutadella

López-Cerón i Gomila, en la reunió

16/06/2016

Policia Nacional enviarà una UPR amb 29 agents i Guàrdia Civil intensificarà els controls de Tràfic i el Servei Marítim / El director insular de l'Estat a Menorca, Javier López-Cerón, ha presidit amb la batlessa Joana Gomila la Junta de Seguretat


El director insular de l'Administració General de l'Estat en Estat a Menorca, Javier López-Cerón, ha copresidido avui al costat de la batlessa Joana Gomila la Junta Local de Seguretat de Ciutadella on s'ha tractat el dispositiu policial previst de cara a les festes de Sant Joan 2016. Tant Policia Nacional com a Guàrdia Civil, els comandaments del qual han participat en la reunió, potenciaran els reforços que cada any destinen a les citades festes populars.

En concret, el Cos Nacional de Policia enviarà una UPR composta per 29 efectius que gairebé doblegarà el nombre d'agents destinats en la Comissaria de Ciutadella i que estaran especialment pendents d'actes concrets com la tradicional festa de les avellanes . A més, es durà a terme una actuació preventiva contra els robatoris i la seguretat ciutadana.

Per la seva banda, com cada any la Guàrdia Civil enviarà una llanxa del Servei Marítim, que completarà el desplegament terrestre i el destacament de Tràfic en els accessos a la ciutat, intensificant els controls d'alcohol i drogues. A més es posarà l'accent en la de passatgers tant en el Port de Ciutadella com en els principals ports de sortida, Alcúdia i Barcelona.

Policia Nacional i Guàrdia Civil mantindran una “perfecta coordinació” amb els efectius de la Policia Local per “garantir la seguretat” durant unes festes que multipliquen la població de la ciutat amb l'objectiu d'obtenir els “bons resultats dels últims anys”, han manifestat tant López- Cerón com Gomila.