La Policia Nacional deté a 5 persones per un delicte d'agressió sexual a una noia dins d'una discoteca de Palma

10/08/2016

Els detinguts moments abans ja van tenir un altercat amb el 'dj' de la discoteca


La Policia Nacional ha procedit a la detenció de 5 súbdits de nacionalitat francesa d'entre 19 i 21 anys d'edat, els quals en la matinada del passat dimarts, en una discoteca coneguda en el Passeig Marítim de Palma, haurien agredit sexualment a una ciutadana d'origen nord-americà.

La víctima manifesta que mentre es trobava de festa en aquesta discoteca amb amics, un grup de ciutadans francesos la van estar assetjant, si ben ella a cap moment els va fer cas. En un moment donat un d'aquests individus l'agarro per l'esquena i l'aixeco en braços, moment en el qual els altres cuatros nois, la van penetrar vaginalment introduint-li els dits, propinant-li un d'ells un cop de puny en el rostre.

La Policia Nacional va realitzar les gestions pertinents i es va poder comprovar com els autors, els quals ja havien estat identificats anteriorment per causar problemes i altercats en la citada discoteca, arribant fins i tot a agredir al dj del local, estaven allotjats en un hotel a la zona de Calvià, on els policies de la unitat UFAM, acompanyats per personal de la UPR d'aquesta Prefectura, van procedir en la tarda d'ahir a la seva detenció sent traslladats a dependències policials on van ser sentits en declaració sobre els fets, passant a disposició judicial el matí d'avui.

Per aquests fets la víctima va ser assistida pel forense de guàrdia i personal sanitari a l'Hospital Són Espases.

La víctima va abandonar l'Illa la tarda d'ahir ja que es trobava allotjada en un vaixell el qual salpava a mitjan tarda, no sense abans reconèixer davant la policia de manera formal als seus agressors.