La Policia Nacional deté a l'autor de diversos atracaments a la ciutat de Palma

10/08/2016

La Policia Nacional va procedir en el matí del passat dilluns a la detenció de l'autor de 2 robatoris amb intimidació perpetrats en 2 locals de joc d'aquesta ciutat. Aquests locals estan situats als carrers Eusebio Estada i Foners, respectivament. El detingut, de 21 anys d'edat, és d'origen equatorià si bé té nacionalitat espanyola.

La recerca s'inicia en rebre's en grup d'Atracaments de la Policia Nacional denúncia per part d'una empleada d'un local de jocs. La víctima comunica que quan es trobava en el seu lloc de treball sent les 00:05 del dia 17 de juny, accedeix al lloc un home indicant-li entre unes altres el següent: "AIXÒ ÉS UN ATRACAMENT, TINC UNA PISTOLA AQUÍ DINS", ficant la mà en una motxilla que portava i fent posat d'empunyar algun objecte, "DÓNA'M ELS DINERS O ET MATO".

La denunciant li va fer lliurament de la quantitat de diners que hi havia en aquest moment i el seu telèfon mòbil.

També el passat 31 de juliol, es rep denúncia d'un fet similar perpetrat en un altre saló de jocs. La víctima narra que en entrar en el torn de matí, a les 11 hores, un home va accedir amb unes ulleres de sol; ella va pensar que es tractava d'un client més, i en un moment donat va ser fins a la barra. Una vegada en la barra la va cridar i quan es va apropar li va demanar canvi, donant-li un bitllet trencat. Quan la declarant li va indicar que el bitllet estava trencat, aquest li va dir: “ÉSTO ÉS UN ATRACAMENT”, mostrant-li del lateral esquerre de la seva cintura el que semblava ser la culata d'una pistola.

Al moment de la detenció els investigadors li van intervenir un dels telèfons mòbils que àdhuc portava amb si. En les properes hores serà posat a disposició judicial.