La Policia Nacional deté a un menor per 23 robatoris amb força en habitatges i establiments de Mallorca

24/08/2016

El menor, l'activitat delictiva del qual en amb prou feines dos mesos ha estat frenètica, actuava en diversos punts de l'Illa


La Policia Nacional ha detingut a un menor com a presumpte autor d'almenys 23 robatoris amb força comès en habitatges i locals, sent 11 d'ells a Palma, 5 a Manacor i 7 en la Part Forana.

En menor accedia a l'interior dels immobles forçant el pany d'accés amb una palanca o similar, quan l'establiment estava tancat o l'habitatge buit, portant-se principalment els diners en efectiu que es podia trobar o el de la caixa registradora que forçava prèviament.

L'activitat delictiva del menor ha proliferat de forma alarmant des que s'escapolís d'un Centre de Menors en el qual es trobava intern, de manera que els 23 delictes dels quals se li acusa, han tingut lloc en el termini d'amb prou feines dos mesos.

La recerca duta a terme pel Grup de Robatoris de la Policia Nacional ha estat complexa, detenint-se al menor el mateix dia que perpetrava el seu últim robatori.

El muntant total de diners en efectiu sostret ascendeix a gairebé 5.500 euros, mentre que els diferents objectes sostrets han estat valorats pels denunciants en més de 5.000 euros.

Pel Grup de Robatoris d'aquesta Prefectura Superior es continuen les gestions en tant no es descarta la seva participació en altres fets delictius.