La Guàrdia Civil deté a un home i a una dona a Sant Antoni de Portmany per un presumpte delicte de robatori amb violència i tràfic de drogues

30/08/2016

La Guàrdia Civil de Sant Antoni de Portmany ha procedit a la detenció d'una ciutadana de nacionalitat romanesa i d'un home de nacionalitat angolesa, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació, substracció de vehicle i un delicte contra la salut pública en la modalitat de tràfic de drogues.

Després d'haver estat interposada una denúncia per part d'un ciutadà en la qual referia haver estat objecte d'un robatori amb violència, així com la substracció d'un vehicle propietat d'una empresa de lloguer amb seu en la Península, es van iniciar les gestions tendents a l'esclariment dels fets.

Fruit de les mateixes es va localitzar a la ciutadana romanesa autora del fet a l'interior d'un vehicle estacionat en els voltants de Platja d'en Bossa, sent sorpresa in fraganti quan realitzava una transacció de drogues. Al seu torn també es va detenir al ciutadà angolès com a presumpte coautor dels delictes de robatori amb violència i substracció de vehicle.

Tots dos detinguts són coneguts pels agents de la localitat per la seva activitat en el marc dels ‘taxis il·legals’ a la illa d'Eivissa.