La Policia Nacional deté als autors de diversos robatoris en habitatges d'Eivissa

16/02/2017

Els lladres aprofitaven les bastides de les obres de les façanes per entrar en els habitatges / Si eren sorpresos es feien passar per treballadors


La Policia Nacional ha detingut a Eivissa Vila a dos individus que aprofitant les bastides de les obres de les façanes d'alguns edificis obstaculitzen en els habitatges amb la finalitat de robar en les mateixes.

A tenor de diverses denúncies per robatoris amb força en diferents habitatges de la barriada de la Marina, agents de Policia Nacional van establir un operatiu que el seu objectiu era neutralitzar la realització dels últims robatoris amb força que s'estaven cometent.

Els autors dels robatoris pujaven per les bastides que havien estat col·locats per realitzar obres en les façanes dels edificis per a la seva restauració, accedint d'aquesta forma a l'interior d'alguns habitatges, i si eren sorpresos per algun veí que es trobava a l'interior del seu domicili, sempre s'excusaven que eren treballadors de l'obra.

Després de tenir coneixement dels fets, es van iniciar les recerques que van permetre identificar i posteriorment detenir als dos autors dels robatoris.

Les detencions han estat dutes a terme per la UDEV de la Comissaria de Policia Nacional a la capital pitiusa.