La Guàrdia Civil deté a dues persones com a suposats autors d'un robatori amb violència en un domicili a Sant Antoni de Portmany

11/04/2017

Després de la recerca se'ls va localitzar en un domicili on residien amb la parella d'un d'ells


La Guàrdia Civil d'Eivissa va procedir ahir a la detenció  de dos homes de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència a casa habitada.

La tarda del passat 3 d'abril, els ara detinguts amb el rostre cobert i armats amb un ganivet, van irrompre de forma violenta en un domicili situat a el  carrer Progresso de la localitat de Sant Antoni, en el qual es trobaven tres persones, seguidament van amenaçar amb un ganivet a un dels habitants mentre que l'altre registrava l'habitatge alhora que els exigia diners.

Durant el robatori es va generar un forcejament que va durar diversos minuts, fruit del com dos dels habitants de l'habitatge van resultar amb lesions en el cap i en el rostre, fugint a continuació els autors a peu pels carrers limítrofs al lloc del robatori. Com a conseqüència de les lesions  les víctimes van ser traslladades en ambulància a el  hospital de Ca Misses a Eivissa.

De les recerques que es van dur a terme per l'Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil pitiuso es va poder esbrinar la identitat d'un dels autors i es va localitzar l'habitatge en la qual residia amb la núvia d'un d'aquests a Sant Antoni de Portmany, on es va muntar un dispositiu de vigilància.

Com a resultat de les mateixes es va determinar la relació d'est amb el segon autor dels fets i es va comprovar que residia al mateix domicili, per la qual cosa el matí del dia d'ahir es va procedir a la detenció dels dos  en els voltants del mateix.


Nombrosos antecedents similars

Als detinguts, tots dos amb nombrosos antecedents per fets similars, se'ls imputa un delicte de robatori amb violència, a més a un d'ells el de trencament de condemna per residir  amb la seva núvia malgrat constar-li una ordre d'allunyament.  Al segon detingut li consta  una ordre de detenció per part d'un Jutjat de Sevilla.

L'operació continua oberta  per determinar la participació dels mateixos  en altres fets delictius.