Localitzats 10 ciutadans estrangers més a Santanyí i Palma que han entrat de forma il·legal a Espanya

17/05/2017

En total són 28 les persones indocumentades arribades el dilluns en les 3 pasteres trobades


La Guàrdia Civil i la Policia Nacional van poder localitzar ahir al llarg de la tarda a altres deu individus que se sumen als 18 ciutadans estrangers que van ser localitzats durant el dilluns després de ser detectades tres embarcacions tipus pastera a la platja de Ses Covetes (Campos), en el Cap de Ses Salines i en el Va calar de sa Barca Trencada (Santanyí). Aquestes últimes 10 persones passaran matí a disposició judicial després de les proves identificatives de la Brigada d'Estrangeria de la Policia Nacional.

El dispositiu organitzat per la Guàrdia Civil va permetre localitzar ahir a la tarda a sis immigrants en la localitat de Santanyí, sent traslladats a dependències policials. Un setè ciutadà es va personar en la Comandància de Palma manifestant haver arribat per mar a Balears al costat d'altres persones en una embarcació tipus pastera.

Per la seva banda, la Policia Nacional va interceptar també ahir a la tarda a altres tres persones en una barriada de Palma. Les perquisicions posteriors van demostrar que havien entrat en territori nacional de forma il·legal a bord de les pasteres del passat dilluns.

En total, les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat han localitzat un total de 28 immigrants il·legals en les últimes 48 hores.

La Guàrdia Civil localitza a altres 6 ciutadans estrangers entre Campos i Llucmajor que han entrat de forma il·legal a Espanya