Delegació del Govern informa a l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de Balears sobre el programa ‘Vacances en Pau 2017’

31/05/2017

El secretari general de la Delegació del Govern en Illes Balears, Evelio Antich, ha rebut aquest matí a l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí, representada per Manuel Mulet,  i al coordinador del programa estival Vacances en Pau, Gustavo Ferradas, amb motiu de la propera aprovació del programa d'acolliment per a l'estiu 2017.

Com cada estiu Vacances en Pau coordinarà l'acolliment d'un centenar de nens sahrauís en famílies de Balears durant els mesos de juliol i agost. A instàncies de la Sotsdirecció General d'Immigració  del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, aquesta Delegació ha reunit als responsables del programa per informar-los sobre l'acord anual que el Consell de Ministres aprovarà en properes dates en honor del compliment de tots els requisits legals establerts en benefici dels menors.

Des de la Delegació del Govern en Illes Balears s'ha ofert tota l'ajuda a l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí perquè els menors tinguin una estada segura i agradable en l'Arxipèlag balear.