Salom participa en el minut de silenci en record de les víctimes d'accidents de trànsit

Salom, al costat de l'assistents a l'homenatge a les portes de la DGT

20/11/2017

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha assistit aquest migdia al costat de la cap provincial de Tràfic a Balears, Cristina Gago, al minut de silenci celebrat en la Prefectura Provincial de la DGT a Palma amb motiu del Dia Mundial en Record de les Víctimes d'Accidents de trànsit que es commemora cada 19 de novembre.

El senzill acte d'homenatge als ferits i morts en accidents de trànsit ha comptat amb la presència del cap de la Guàrdia Civil de Tràfic, el comandant Francisco José Domingo, els equips d'emergències que habitualment col·laboren en els accidents que ocorren en les carreteres i vies urbanes de les Illes, així com els funcionaris de la Prefectura Provincial de la DGT i familiars de les víctimes.

En el que portem d'any es porten comptabilitzades en Balears 54 morts per accidents en carreteres i vies urbanes, després dels sinistres del cap de setmana passat que els van costar la vida a un motorista as Mercadal (Menorca) i a un vianant a Llucmajor. Aquesta xifra suposa tres morts més que l'any passat en aquestes mateixes dates (xifres de morts a 24 hores de l'accident).