La delegada del Govern assisteix a la presa de possessió del bisbe de Mallorca Sebastià Taltavull a la Seu

Salom saluda al bisbe en la porta de la Seu

25/11/2017

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha assistit aquest matí a la presa de possessió del bisbe de Mallorca Sebastià Taltavull, una multitudinària missa solemne que ha tingut lloc en la Catedral de Mallorca.

El nou bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, ha pres possessió en una celebració en la qual han participat nombrosos bisbes i cardenals, sacerdots i més de 3.000 feligresos, entre ells una nodrida representació de Menorca i Barcelona.

El nou bisbe i els seus acompanyants han entrat en la Seu, que estava plena d'assistents, i el nuncio Renzo Fratini li ha lliurat el bàcul. Així, Taltavull ha ocupat la seva càtedra i s'ha convertit oficialment en el nou bisbe de Mallorca.

Taltavull ha llegit un missatge dirigit a tots els presents i ha destacat la necessitat de "crear proximitat i diàleg, tant entre les persones i entre els organismes eclesiàstics com en la societat en general amb les seves institucions ciutadanes i mediàtiques".

Acabada la celebració, Taltavull ha seguit saludant a tots els presents en aquesta missa estacional, començant per les nombroses autoritats presents en l'acte.