Rosario Sánchez nomena Ramón Roca com a nou director insular de l’Administració General de l’Estat a Eivissa i Formentera

Rosario Sánchez nomena Ramón Roca com a nou director insular de l’Administració General de l’Estat a Eivissa i Formentera

11/07/2018

Ramon Roca Mérida (Terrassa, 1968) és el nou director insular de l'Administració General de l'Estat a Eivissa i Formentera. Roca ha estat nomenat en el càrrec per la delegada del Govern, Rosario Sánchez, i substitueix Neus Mateu Rosselló, a qui se li han agraït els serveis prestats.

El nou director insular a Eivissa i Formentera és funcionari de carrera des de l'any 2007, en què va prendre possessió com a tècnic superior en Noves Tecnologies del Consell insular d'Eivissa i Formentera —després Consell insular d'Eivissa—. Al Consell insular ha desenvolupat diferents tasques de gestió de projectes d'alfabetització digital, gestió i creació d'infraestructures de telecomunicacions i de desenvolupament i promoció d'estratègies Smart, com el projecte Smart Island d'Eivissa. Ha exercit càrrecs de responsabilitat com a secretari tècnic de Turisme, Interior, Territori i Mobilitat i des de fa un any com a cap de servei del Departament de Turisme. També ha estat regidor de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu des de 2015 fins a l'actualitat.

És enginyer superior en telecomunicacions per l'ETSETB pertanyent a la Universitat Politècnica de Catalunya i Màster en Administració d'Empreses, MBA, per ESADE. Va estar treballant en diverses empreses de comunicacions, de consultoria i turístiques dirigint importants projectes d'e-business, CRM i administració electrònica.

L’acte de presa de possessió del nou càrrec se celebrarà a Eivissa el proper dimecres dia 18 de juliol.