Adriana Pousa pren possessió com a nova cap de la Demarcació de Costes a les Illes Balears

Adriana Pousa pren possessió com a nova cap de la Demarcació de Costes a les Illes Balears

01/10/2018

  • És llicenciada en Arquitectura, especialista en Dret Urbanístic i Ordenació del Territori, funcionària del Consell de Mallorca i cap de secció del Servei d’Autoritzacions Territorial
  • La delegada del Govern, Rosario Sánchez, ha mantingut aquest dilluns una primera reunió de treball amb ella, per abordar la situació d'aquest departament dependent del Ministeri de Transició Ecològica

 

Adriana Pousa García ha pres possessió com a nova cap de la Demarcació de Costes a les Illes Balears. És llicenciada en Arquitectura i especialista en Dret Urbanístic i Ordenació del Territori. Des de l'any 1999 ha exercit com a funcionària de carrera del Consell de Mallorca i és cap de secció del Servei del Servei d’Autoritzacions Territorials del Departament de Territori i Infraestructures.

En l'actualitat es trobava en comissió de serveis a la Direcció General d'Ordenació del Territori de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat del Govern de les Illes Balears, com a cap de secció del Servei d’Estudis Territorials. Adriana Pousa substitueix en el càrrec a Carlos Simarro, a qui se li han agraït els serveis prestats.

La Demarcació de Costes a les Illes Balears depèn del Ministeri de Transició Ecològica i Adriana Pousa ha estat nomenada per la directora general de Sostenibilitat de la Costa i el Mar, Ana Oñoro, després de valorar el seu perfil tècnic proposat per la delegada del Govern, Rosario Sánchez.

Sánchez ha rebut avui mateix a la Delegació del Govern a la nova responsable per mantenir una primera reunió de treball i abordar amb ella la situació d'aquest departament.