Quatre persones reben la Medalla d’Or al Mèrit en el Treball

26-02-2010

# x
ampliar

Aquestes medalles, d’acord amb allò que disposa el Reglament de concessió, “premien i destaquen el mèrit d’una conducta socialment útil i exemplar en el desenvolupament dels deures que imposa l’exercici de qualsevol feina, professió o servei. A la imatge, els quatre condecorats amb Celestino Corbacho i Joan Rangel.

ampliar

És el director general del Grup El Corte Inglés a Catalunya, grup de distribució en el qual ha desenvolupat la seva carrera professional durant 46 dels seus 52 anys d'activitat laboral.

ampliar

És el màxim cotitzant a la Seguretat Social de l’any 2009, amb 64 anys cotitzats.

ampliar

Actualment, és president de SegurCaixa Holding i de Vidacaixa, conseller d’Abertis, i patró i vicepresident primer de la Fundació "la Caixa". A més, és president d’honor de “la Caixa”, de Criteria CaixaCorp i d’Agbar.

ampliar

Va iniciar la seva vida professional en la seva primera joventut, en col·laboració amb el seu pare, eminent analista i hematòleg, en els inicis d'un laboratori d'anàlisis clíniques. La fundació del que avui és el Grup Grifols, el 1940, va contribuir a fer possible l'obtenció de la primera penicil·lina espanyola. El primer banc de sang privat del país va ser creat el 1945 pel doctor Grifols.