Foment adjudica dos passos inferiors entre andanes als baixadors de Santa Maria de Palautordera i Hostalric, al tram ferroviari Granollers-Maçanet

15/07/2008

De la línia Tarragona-Barcelona-França


  • El pressupost d'adjudicació ascendeix a 1,45 M €

    El Ministeri de Foment ha adjudicat a la Unió temporal d'Empreses (UTE), formada per Rubau i Covisa, les obres per a la construcció de dos passos inferiors entre les andades als abaixadors de Santa Maria de Palautordera i Hostalric. El pressupost d'adjudicació ascendeix a 1.453.799,14 euros.

    Característiques tècniques

    Les obres que es realitzaran consisteixen en la construcció de dos passos inferiors entre andanes que eviten el creuament a nivell de les vies per part dels viatgers. Un dels passos està ubicat a l'estació de Santa María de Palautordera i l'altre a l'estació d'Hostalric, ambdós situats a la línia Tarragona-Barcelona-França, al tram Granollers-Maçanet.

    Amb aquesta actuació s'aconsegueix un important increment de la seguretat a les dues estacions, en eliminar el risc que existeix a l'actualitat d'atropellament de les persones que han de creuar d'una andana a l'altra. Les dues estacions estan integrades en la xarxa de rodalies de Barcelona.